Sacide Ayaz Ortaokulu

Belgegeçer : 02320000000
WEB https://sacideayazortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇETİN EMEÇ MAH. ÖĞRETMEN RASİME ŞEYHOĞLU SK. SACİDE AYAZ ORTAÖĞRETİM OKULU BLOK NO 372 BALÇOVA / İZMİR
VİZYON : Vizyonumuz; Çocuklarımızın hayallerinin buluştuğu sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelen, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmaktır.
MİSYON : Misyonumuz; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, sorumluluklarının bilincinde olan, dünyada gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; için varız.
BAŞARILAR :

Derslik :-2
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Saatler : 08:30:- 18:00
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : ÜÇ KUYULAR AKTARMA MERKEZİNDEN 25 VE 671 NUMARALI BELEDİYE OTOBÜSLERİ
Yerleşim Yeri : ÇETİN EMEÇ MAHALLESİ ÖĞRETMEN RASİME ŞEYHOĞLU SOKAK NO:506 (MEŞALE SİTESİ YANI) BALÇOVA-İZMİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 KM
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda 52 erkek 58 kız olmak üzere 110 öğrencimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 ETKİNLİĞİ DEVAM ETMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları : SIRBİSTAN İLE KARDEŞ OKUL PROJESİ DEVAM ETMEKTEDİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : SIRBİSTAN İLE KARDEŞ OKUL PROJESİ DEVAM ETMEKTEDİR.
Diğer Hususlar : OKULUMUZ BÜNYESİNDE İLKOKUL VE ORTAOKUL BİRLİKTE EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM ETMEKTEDİR.AYRICA OKULUMUZ BİNASINI BİLİM SANAT MERKEZİ İLE BİRLİKTE KULLANMAKTADIR...